Promotieteams


Het creëren van een unieke en spraakmakende identiteit is één ding, ervoor zorgen dat deze uw doelgroep bereikt is weer iets anders!

Promotieteams op locatie


Met de promotieteams van Total Promotions komt uw boodschap direct bij de doelgroep terecht en laat uw bedrijf een langdurige positieve indruk achter! Van huis aan huis verspreiding tot een volledige reclamecampagne, wij weten hoe uw reclameboodschap nog beter ontvangen wordt door uw doelgroep.

Total Promotions is dankzij jarenlange ervaring en expertise met promotieacties goed in staat uw bedrijf te voorzien van een passend advies. Dit alles om uiteindelijk de promotieacties met het beste resultaat te realiseren. Wilt u uw merk een boost geven of bent u op zoek naar inspiratie? Wij helpen u graag met het ontwerpen en uitvoeren van uw promotieacties. Van concept, ontwerp en het verspreiden van flyers tot het demonstreren van uw product.

Wij zorgen ervoor dat uw merk een langdurige en positieve indruk achterlaat!

U kunt onze promotieteams vinden op beurzen, evenementen, winkelstraten, stations of op elke andere gewenste locatie waar uw doelgroep het beste bereikt kan worden. Onze promotieteams zijn representatief met uitstekende communicatieve vaardigheden; om uw boodschap zo goed mogelijk over te brengen! Van het uitdelen tot flyers, tot het werken als host of hostess als animatie figuur. Van het uitdelen van samples, tot het werven van leden op evenementen.

Wij organiseren guerilla campagnes en produceren de promotiemiddelen en verzorgen de aankleding, styling en het transport. Het samenbrengen van al deze elementen zorgt ervoor dat wij onszelf een heus full service promotiebureau mogen noemen.

Bij ons vindt u alles onder één dak!

Neem contact op!