Print en Copyshop in Boxtel


Total Promotions verzorgt uw print en kopieerwerk in Boxtel en omgeving. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten!

Total Promotions - Dé Print & Copyshop in Boxtel
Voor zowel particuliere als zakelijke klanten!


Persoonlijk advies vormt vaak een wereld van verschil als het om drukwerk gaat, daar zijn we al jaren in bedreven. Drukwerk is meestal niet standaard, maar maatwerk waarbij u verschillende keuzes moet maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar dit geldt ook zeker voor print en kopieerwerk!

 

Naast ons reclamebureau zijn we u, in onze Print & Copyshop, ook graag van dienst met full color kopieën & posters in kleinere oplages, voor zowel zakelijke als particulieren klanten.

We adviseren u bij uw papierkeuze, instellingen en afwerkingen zoals inbinden, lamineren, vouwen, nieten, boekjes, enzovoort. Voor de grotere oplages leggen we u natuurlijk graag onze drukwerk mogelijkheden voor.

 

De service en kennis waarmee Total Promotions al jaren een gewaardeerde vaste partner in drukwerk is, kunt u dus óók gebruiken voor al uw print en kopieer zaken.

We bespreken graag uw wensen en nemen u desgewenst al het werk uit handen.

Total Promotions print en drukt alles. Van visitekaartjes tot brochures en van posters tot billboards en nog veel meer. We beschikken over alle technieken en vervaardigen alles in eigen beheer.

 

Natuurlijk hebben we ook een reeks aan vaste partners zodat we altijd onafhankelijk advies kunnen geven én kunnen uitvoeren wat we u beloven. Total Promotions is al lang niet meer de copyshop van vroeger, maar een allround grafische partner die meer uit uw communicatie wil halen.

 

We kopiëren óf drukken vliegensvlug uw flyers, posters en folders. Ook uw bouwtekeningen afdrukken op A2, A1 of A0 en desgewenst gevouwen naar A4 verzorgen we voor u. In onze copyshop, waar u zonder afspraak binnen kunt lopen, geldt natuurlijk klaar terwijl u wacht!

 

Natuurlijk heeft u bij ons tevens de mogelijkheid om uw bestanden digitaal aan te leveren via bestanden@totalpromotions.nl, en met onze gratis brengservice hoeft u voor al uw prints, kopieën en drukwerk niet eens meer de deur meer uit!

Heldere communicatie en complete verzorging onder één dak, dat is ons motto!

 

Waar vindt u ons?


U kunt altijd binnenlopen aan de Industrieweg 4 in Boxtel of bel ons op 0411 755 425

Het is woensdag 3:35Wij zijn momenteel gesloten

maandag9:00 — 17:30
dinsdag9:00 — 17:30
woensdag9:00 — 17:30
donderdag9:00 — 17:30
vrijdag9:00 — 16:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten
Stuurt u gerust even een berichtje, wij reageren direct zodra we er weer zijn!

Ons verhaal


Total Promotions is een creatief full-service print & design bureau met persoonlijke aandacht voor onze partners. Voor start-ups, ZZP’ers en kleine ondernemingen zijn we een allround partner die meedenkt en adviseert over een optimale presentatie. Voor grotere organisaties zijn we de efficiënte centrale schakel voor identiteit, huisstijl, marketingpromotie en grafische vormgeving. Zowel off- als online.

Onze partners


Benieuwd naar onze partners?