Over Total Promotions


Wie zijn wij?

Total Promotions gevestigd in Boxtel e.o.


Noem ons een design studio, ontwerpstudio, communicatiebureau, reclamebureau, promotiebureau of een drukkerij – we zijn het allemaal Waar we overtuigd van zijn is dat een heldere visuele communicatie belangrijk is om uw doelgroep te bereiken. Ons doel is simpel: Kwalitatief hoogwaardig grafisch ontwerp leveren voor opdrachtgevers die passie hebben voor hun vak. Graag werken we met u samen om vorm te geven aan uw visuele identiteiten. Van drukwerk, folders, flyers, visitekaarten, stickers en bedrukte relatiegeschenken tot aan het verzorgen van de promotie door onze promoteams. We bespreken graag uw wensen en nemen u desgewenst al het werk uit handen.

Heldere communicatie en complete verzorging onder een dak, dat is ons motto!

Hoe we het liefst genoemd willen worden? Een print & design studio!

We vinden het belangrijk om de tijd te nemen om uw merk, bedrijf en doelgroep te leren kennen om onszelf vervolgens uit te sloven om een zo goed mogelijk ontwerp te creëren. We vinden het  belangrijk dat u begrijpt waarom we bepaalde keuzes hebben gemaakt om samen uw doelgroep zo goed mogelijk te kunnen bereiken. Total Promotions kan al uw drukwerk en het printen op groot formaat & banners verzorgen. Tevens behoren de belettering van uw pand en wagenpark, het doorvoeren van uw huisstijl en kleding bedrukken tot de mogelijkheden. Alles wordt natuurlijk full service verzorgt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Benieuwd wat Total Promotions voor uw bedrijf kan betekenen?

Ons verhaal


Total Promotions is een creatief full service print & design bureau met persoonlijke aandacht voor onze partners. Voor start-ups, ZZP’ers en kleine ondernemingen zijn we een allround partner die meedenkt en adviseert over een optimale presentatie. Voor grotere organisaties zijn we de efficiënte, creatief uitvoerende, centrale schakel voor identiteit, huisstijl, marketingpromotie en grafische vormgeving. Zowel off- als online.

Waarom Total Promotions?


Wat doen creatief uitvoerende meedenkers dan...

ONDERZOEKEN

Samen met u gaan we kijken naar uw bedrijf. Waar staat uw bedrijf voor en wat is de doelgroep?


PLANNEN

Vervolgens gaan we onderzoek doen om te kijken hoe we deze doelgroep het beste kunnen bereiken en wat het beste bij het bedrijf past. Wilt u uw doelgroep vooral online benaderen of ook offline?


UITVOEREN

Tot slot gaan we onze ideeën uitvoeren. Zo lanceren we uw website, verspreiden we uw flyers of bestickeren we uw bedrijfsauto's. Kortom, we zorgen dat uw doelgroep u nog beter leert kennen.

We love our customers since 2006


We hebben de eer met de volgende bedrijven samen te werken!