Drukkerij • Print en Copyshop Liempde


Print & Copyshop Liempde


Total Promotions is al lang niet meer de copyshop van vroeger, maar een allround grafische partner die meer uit uw communicatie wil halen. We kopiëren of drukken vliegensvlug uw flyers, posters en folders. Ook groot formaat plots worden snel en netjes geprint, desgewenst gevouwen naar A4 en kosteloos bij u geleverd. Voor wat we direct in onze copyshop kunnen maken geldt natuurlijk klaar terwijl u wacht!

Total Promotions, uw print & drukwerk altijd gratis bij u afgeleverd!*

Total Promotions is al jarenlang een betrouwbare partner voor uw drukwerk, maar nu ook voor al uw Print en Kopieerwerk. We zijn er voor zowel de zakelijke en particuliere klant. Bij Total Promotions kunt u terecht voor zowel kleine als grote oplages, of het nu standaard werk is, of maatwerk. Total Promotions regelt het voor u.

Drukwerk dat bij u past Alles is te bedrukken en voor ieder product zijn er verschillende keuzes die overwogen moeten worden. Een doolhof waar u mogelijk zelf niet uitkomt en advies gewenst is. Dat is waar Total Promotions in beeld komt. Total Promotions is een full-service reclamebureau waar u terecht kunt voor het ontwerpen van uw visuele identiteit tot het drukken hiervan. Of dit nu uw visitekaartje is, of al uw promotiemateriaal, we staan voor u klaar. Samen kijken we naar de oplossing die het beste bij u past!

Maatwerk en zekerheid Bij het aanleveren van een drukbestand zijn er verschillende aspecten waar rekening mee gehouden moet worden. Zo hebben aspecten als onder andere de techniek, ondergrond, kleuren en resolutie grote invloed op het uiteindelijke resultaat. Wij weten waar we op moeten letten en zullen u helpen om uiteindelijk een zo goed mogelijk resultaat te leveren.

Mag ik uw visitekaartje? Bij ons kunt u terecht met een bestaand ontwerp van uw huisstijl, maar we kunnen u ook ondersteuning bieden bij het ontwerpen van uw nieuwe huisstijl. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw huisstijl op te frissen! De eerste indruk is altijd belangrijk, dus wilt u een verpletterende eerste indruk maken? Schakel dan onze creatief uitvoerende meedenkers in voor een professioneel en verassend ontwerp. We zorgen ervoor dat uw drukwerk opvallend en doelgericht is. Uw eerste indruk kunt u immers niet meer overdoen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, Of loop gewoon zonder afspraak binnen!

*indien locatie in bezorgingsgebied ligt

drukwerkafgeleverd

Waar vindt u ons?


Onze partners


Benieuwd naar onze partners?