Designstudio Boxtel


Designstudio Boxtel


Total Promotions is een  veelzijdige designstudio in Boxtel die gespecialiseerd is in het ontwerpen van al uw drukwerk en promotiemateriaal. Of u nu op zoek bent naar een ontwerper voor uw gehele huisstijl, poster of flyer design. Bij Total Promotions kunt u alles onder een dak vinden, van het ontwerp tot het lanceren of drukken. We zijn gestart als ontwerpbureau, maar inmiddels gegroeid tot een full-service grafische dienstverlener voor zowel bedrijven als particulieren. Daarnaast kunnen we tegenwoordig snel schakelen vanuit onze nieuwe Print & Copyshop.

Onze design studio ontwerpt alles, van logo’s en huisstijlen tot al uw andere reclame uitingen. We geven vorm én kleur aan uw complete communicatiemix en natuurlijk zorgen we dat alles gratis bij u wordt afgeleverd. Voor onze klanten zijn we een vertrouwd adres voor het ontwerpen en leveren van drukwerk, maar ook voor marketingadvies. We vinden het belangrijk dat de uitingen die we creëren passen bij uw bedrijf. Daarom wordt de opdrachtgever nauw betrokken bij het ontwerpproces en functioneert Total Promotions als een verlengstuk van uw marketingteam.

Van grafische vormgeving en reclame-ontwerp tot en met autobestickering, drukwerk en groot formaat printing: Total Promotions verzorgt alles voor uw bedrijf. We zijn ervan overtuigd dat een heldere visuele communicatie belangrijk is om uw doelgroep te bereiken. Het doel dat we voor ogen hebben is simpel: Kwalitatief hoogwaardig grafisch ontwerp leveren voor opdrachtgevers die passie hebben voor hun vak.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Total Promotions u te bieden heeft? Vul gerust het onderstaande contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.drukwerkafgeleverd

Waar vindt u ons?


Onze partners


Benieuwd naar onze partners?
Total Promotions is nu ook dé Print & Copyshop voor bedrijven én particulier in Boxtel, Esch, Liempde, Schijndel & omstrekenMeer info
+