Loading...
Home2021-01-29T13:26:00+01:00

Wie we zijn

UW TOTAAL PARTNER IN RECLAME

Noem ons een design studio, ontwerpstudio, communicatiebureau, reclamebureau of promotiebureau – we zijn het allemaal. Waar wij van overtuigd zijn? Dat heldere en visuele communicatie belangrijk is om uw doelgroep te bereiken. Ons doel? Kwalitatief hoogwaardige ontwerpen leveren voor opdrachtgevers die passie hebben voor hun vak. Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen om uw merk, uw bedrijf en uw doelgroep te leren kennen om onszelf vervolgens uit te sloven om een zo goed mogelijk ontwerp te creëren. Daarnaast kunnen wij al uw drukwerk en het printen op groot formaat & banners verzorgen. Tevens behoren de belettering van uw pand en wagenpark, het doorvoeren van uw huisstijl en kleding bedrukken tot de mogelijkheden.

Wat we doen

Wat we doen

HET TOTALE PLAATJE

Wat is onze werkwijze?

ONDERZOEK

Iedere opdracht begint met een goed gesprek om op zoek te gaan naar de oerknal van uw bedrijf. Wat zijn de drijfveren? Hoe bent u onderscheidend? Wat wilt u uitstralen?

PLANNING/CONCEPTING

Als bureau gaan wij brainstormen en wordt het concept bedacht. Dat kan zowel in tekst, als in schets of stroomschema. Afhankelijk van dat wat gemaakt dient te worden. Onze ideeën worden vervolgens met u besproken.

UITVOERING

Tot slot gaan we over tot het echte werk. Het ontwerpen van uw huisstijl, menukaart, website of het bestickeren van uw bedrijfsauto’s. Alles om uw doelgroep zo goed mogelijk te bereiken.

Lees meer
UW BEDRIJF OOK CREATIEF ÉN EFFECTIEF ONDER DE AANDACHT?

Cases

ONZE RECENTE PROJECTEN

bekijk alles

Blog

HANDIGE TIPS & TRICKS

Webdesign

24/08/2020|

De website van uw bedrijf is een startpagina voor de klant om alles te weten te komen over uw bedrijf. Het maken van een website is dus een belangrijk onderdeel, maar welke website past bij uw bedrijf?

BEKIJK ALLES

Keertje afspreken?

CREATIEF ADVIES ÉN GOEDE KOFFIE

Vestiging Boxtel

Industrieweg 4
5281 RW Boxtel

info@totalpromotions.nl
0411 – 755 425

Vestiging Best

Industrieweg 160B
5683 CG Best

info@totalpromotionsbest.nl
0499 – 700 262

CONTACTFORMULIER